Ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Met meer dan 50 jaar ervaring verzorgt Personenvervoer Geerets De Leeuw ziekenvervoer in Noord- en Midden-Limburg. Dankzij duurzame samenwerkingen met alle zorgverzekeraars regelen wij alles tot in de puntjes. Zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken!

Ziekenvervoer
Ziekenvervoer
Vervoer voor iedereen!

Zorgeloos van deur tot deur

Wij zijn er voor de mensen voor wie zelfstandig reizen geen vanzelfsprekendheid is. Voor wie ‘van A naar B’ afhankelijkheid of een uitdaging betekent. Voor hen zetten we ons in en staan we dag en nacht klaar.

Als grootste personenvervoerder van Noord- en Midden-Limburg begrijpen wij het belang van flexibiliteit, zekerheid en geruststelling. Met een duurzaam wagenpark en vestigingen in Venlo, Ospel en Roermond zijn we niet alleen snel ter plaatse… wij zijn klaar voor de toekomst! Personenvervoer Geerets de Leeuw. Vol paardenkracht vooruit!

Offerte aanvragen? Neem contact op
Zorgvervoer
Vervoer voor iedereen!

Gaan en staan waar en wanneer jij dat wilt

Heb je te maken met een chronische ziekte, handicap of kun je vanwege andere omstandigheden niet zelfstandig reizen? Wij verzorgen zittend ziekenvervoer en rolstoelvervoer van en naar een ziekenhuis, zorgverlener of zorginstelling in Noord- en Midden-Limburg. Zodat jij veilig en zorgeloos van en naar je gewenste bestemming kunt.

Offerte aanvragen? Neem contact op Ziekenvervoer verlengen
Ziekenvervoer
Zorgeloos ziekenvervoer, van deur tot deur

Wij regelen het!

Het recht op ziekenvervoer hangt onder meer af van de ziekte waarmee jij te maken hebt. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en zorgverzekeraar wordt (een gedeelte van) het ziekenvervoer vergoed. Dankzij goede samenwerkingen met alle zorgverzekeraars – waaronder VGZ en CZ – regelen wij de financiële afhandeling. Zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken.

 

Meer informatie over ons Neem contact met ons op
Vervoer voor iedereen!

Je hebt recht op ziekenvervoer bij

  • Langdurige ziekte of bij een chronische aandoening
  • Oncologische behandeling met chemo- of radiotherapie
  • Nierdialyse in een dialysecentrum
  • Visuele handicap
  • Afhankelijkheid van een rolstoel
  • Langdurige behandeling van een ziekte waarbij voor een lange periode vervoer nodig is
  • Intensieve kindzorg waarbij de verzekerde jonger is dan 18 jaar en is aangewezen op een verpleegkundig kinderdagverblijf

Staat jouw situatie er niet tussen maar ben je benieuwd of ook jij recht hebt op ziekenvervoer? Neem dan contact met ons op, wij helpen jou graag verder!

Neem contact op
Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons

Offerte aanvragen?

Voor vragen over ons ziekenvervoer zijn wij telefonisch bereikbaar op: 088 555 3555 of via mail: info@geeretsdeleeuw.nl

Surname