Personenvervoer

Het regelen van vervoer kan onzekerheid of onrust met zich meebrengen. De bus die maar om het uur gaat, het treinstation dat veel te ver van jouw bestemming af ligt en het zoeken naar een parkeerplek in de drukke binnenstad. Allemaal zaken waar je liever niet over na wil denken. Personenvervoer Geerets De Leeuw neemt al deze zorgen bij jou weg. Zodat je gerust en met zekerheid de deur uit gaat.

Gaan en staan waar en wanneer jij dat wilt

Van A naar B

Van persoonlijke ritten tot groepsvervoer, Geerets De Leeuw staat dag en nacht voor jou klaar. Je kunt erop vertrouwen dat onze chauffeurs jou snel, veilig en comfortabel van A naar B brengen. Of het nu gaat om een bezoekje aan jouw favoriete restaurant, een rit naar het vliegveld of een reisje naar het bedrijfsevenement van je werk, wij brengen jou altijd veilig op je bestemming.

Meer informatie over ons Neem contact op
Leun achterover en ontspan

Comfortabel reizen met Geerets De Leeuw

We zijn gewend aan de vrijheid om te kunnen gaan en staan, waar en wanneer wij dit willen. Dankzij ons ruime wagenpark bestaande uit meer dan 250 wagens vinden wij altijd het geschikte vervoer voor jouw gelegenheid. Optimaal zit- en rijcomfort staat hierbij voorop. Daarnaast voldoen wij aan de VVR-code die als leidraad dient voor het veilig vervoeren van rolstoelinzittenden.

Je kunt onze vakbekwame chauffeurs erop vertrouwen dat ze jouw zorgen uit handen nemen en jou tijdig en veilig op de plek van bestemming brengen. Ze zijn er voor je wanneer dit nodig is. De ene keer door een handje extra uit te steken, de andere keer door een luisterend oor te bieden.

Beter te vroeg dan te laat!

Altijd op tijd

Niets is zo vervelend als te laat komen op je werk, het vliegveld of je doktersafspraak. Wil je er zeker van zijn dat je altijd op tijd op je bestemming bent? Maak dan van te voren telefonisch of via de mail een afspraak via onze centrale. Je kunt erop vertrouwen dat zij op het afgesproken tijdstip voor jou klaar staan.

Maak een afspraak