Leerlingenvervoer

Dagelijks vervoeren wij kinderen die vanwege ziekte, een handicap, afstand of gedragsproblemen niet zelfstandig naar en van school kunnen reizen. Onze vakbekwame chauffeurs zijn tijdig bij jou op de stoep, vervoeren leerlingen van hun woon- of verblijfplaats naar scholen binnen en buiten deze regio en halen hem of haar ook weer tijdig op.

Leerlingenvervoer aanvragen, verlengen of stopzetten

Aanvragen van leerlingenvervoer bij Gemeente

Om gebruik te kunnen maken van ons leerlingenvervoer dien je een aanvraag te doen bij de gemeente waar de leerling feitelijk verblijft. De gemeente bepaalt op zijn beurt of jouw kind in aanmerking komt voor leerlingenvervoer naar en van school. Is het schooljaar voorbij en wil je het volgende schooljaar opnieuw gebruik maken van leerlingenvervoer? Vraag dit dan opnieuw aan bij de gemeente.

Meer informatie?
Leerlingenvervoer
Noord- en Midden-Limburg

Leerlingenvervoer per gemeente

Personenvervoer Geerets De Leeuw verzorgt leerlingenvervoer in Noord-Limburg. Onze vriendelijke chauffeurs halen de leerlingen ’s ochtends thuis op en brengen ze na schooltijd weer naar huis. Zodat ouders gerust naar hun werk kunnen en kinderen het onderwijs kunnen volgen dat zij verdienen. Ben je dus woonachtig in regio Venlo? Dan kun je gemakkelijk via ons vervoer voor jouw kind regelen.

Meer informatie over ons

Maak jij vervoer voor iedereen mogelijk?

Wil jij bijdragen aan de reis van mensen voor wie zelfstandig reizen geen vanzelfsprekendheid is? Voor wie ‘van A naar B’ afhankelijkheid of een uitdaging betekent?
Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk onze vacatures
Chauffeur