Werken bij ons

Personenvervoer Geerets De Leeuw zoekt mensen die samen met ons vervoer mogelijk willen maken voor iedereen. Zodat kinderen naar school kunnen, ouderen eropuit kunnen, oude vrienden elkaar kunnen opzoeken en mensen naar het ziekenhuis kunnen als ze dat moeten.

Verhuur-mercedessprinter_LR
Werk dat jouw leven zin geeft

Worden wij jouw nieuwe bestemming?

Een baan vol vrijheid die zin geeft aan het leven: dat is wat werken bij Geerets De Leeuw betekent. Als grootste personenvervoerder van Noord- en Midden-Limburg creëren we banen die het leven zin geven. Sinds 1924 zijn we er voor de mensen voor wie zelfstandig reizen geen vanzelfsprekendheid is. Voor wie ‘van A naar B’ afhankelijkheid of een uitdaging betekent. Voor hen zetten we ons vol passie in. Iedere dag.

Meer informatie over ons Solliciteer nu
Gaan en staan waar je wilt

Werken bij Geerets De Leeuw

Onze deeltijdfuncties zijn erop gericht dat werk en privé in evenwicht zijn. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt gaan en staan waar je wilt. Met vestigingen in Venlo, Ospel en Roermond is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Beschik je nog niet over een volledige chauffeurskaart? Dan leiden wij je op zodat jij met zelfvertrouwen zelfstandig aan de slag kunt. Daarnaast bieden we een veilige werkomgeving waar jij kunt zijn wie je bent en waar je bij je collega’s altijd terecht kunt voor hulp of advies. Direct en persoonlijk contact: dat is wat ons typeert. Voel je welkom bij Personenvervoer Geerets de Leeuw.

Vragen? Bel ons Solliciteer nu