Over Ons

Personenvervoer Geerets De Leeuw is dé vervoerder voor personenvervoer, ziekenvervoer en leerlingenvervoer in Noord- en Midden-Limburg. Iedere dag zetten onze chauffeurs zich in om mensen zoals jij snel, veilig en tijdig naar hun bestemming te brengen.

Vervoer voor iedereen!

Gaan en staan waar en wanneer jij dat wilt!

Dagelijks reizen miljarden mensen ter wereld naar hun bestemming. We zijn gewend aan de vrijheid om te kunnen gaan en staan, waar en wanneer wij dit willen. Een vrije, mobiele wereld, die helaas niet voor iedereen is weggelegd. Wij zijn er voor de mensen voor wie zelfstandig reizen geen vanzelfsprekendheid is. Voor wie ‘van A naar B’ afhankelijkheid of een uitdaging betekent. Voor hen zetten we ons in en staan we dag en nacht klaar.

Met tijdig en veilig personenvervoer, kun je onze chauffeurs erop vertrouwen dat ze er voor je zijn wanneer dit nodig is. De ene keer door een handje extra uit te steken, de andere keer door een luisterend oor te bieden.

 

Neem contact op
Vervoer voor iedereen

Wij zijn klaar voor de toekomst

Als grootste personenvervoerder van Noord- en Midden-Limburg begrijpen wij het belang van flexibiliteit, zekerheid en geruststelling. Met een duurzaam wagenpark en vestigingen in Venlo, Ospel en Roermond zijn we niet alleen snel ter plaatse, wij zijn klaar voor de toekomst! Personenvervoer Geerets De Leeuw. Vol paardenkracht vooruit!

Offerte aanvragen? Neem contact op
Leerlingenvervoer, van deur tot deur

Onze klanten aan het woord

“Geerets de Leeuw verzorgt al een aantal jaren het leerlingen vervoer voor onze dochter. De chauffeurs zijn top, betrokken en denken pro-actief mee”

Leerlingenvervoer, van deur tot deur - Reuver

Maak jij vervoer voor iedereen mogelijk?

Wil jij bijdragen aan de reis van mensen voor wie zelfstandig reizen geen vanzelfsprekendheid is? Voor wie ‘van A naar B’ afhankelijkheid of een uitdaging betekent?
Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk onze vacatures
Chauffeur